Wisemen – Bremen 13 juni 2015

Efter en lyckad holmgång mot Eintracht Frankfurt tidigare iår så togs därefter kontakt med nytt potentiellt motstånd för att klättra i Europaranking. Denna gång skulle västtyska Bremen stå för motståndet och dialog med undertecknad hade funnits under en längre tid tillbaka.
30-30 var ursprungsidén från båda ligor vilket är rätt så lagom med tanke på avståndet till utsatt boxplats.
Bremen fick dock lite problem i maskineriet kort inpå och flaggar för att man kanske inte kommer uppnå utsatt antal.
Då vi hellre ser att det blir av så försöker vi i möjligaste mån att matcha deras nummer trots att vi haft en startklar liga sedan en tid tillbaka. Ett par bortfall isamband med bajenborta helgen innan gjorde att man kom ner i nummer naturligt istället för att behöva plocka bort grabbar.

11:30 var avtalad gånggång på Bremens begäran. WM som stod som huvudarrangör för dagen var i god tid på plats för att rigga. Något som skulle visa sig avgörande för dagen då man fick vänta i nästan 3 timmar på dagens motstånd som verkar ha haft lite problem internt med kommunikationen. WM fick under tiden stå och trycka inne i en öde skog och man började undra om tyskarna hade som taktik att försöka bryta ned sitt motstånd med vätske/hungerbrist i den varma och torra skogen. En väl vald plats resulterade i att man trots väntan kunde få till det utan snut.
Till slut blir det glädjande besked, Bremen är på ingång och man börjar återigen göra sig redo. Den långa väntan skulle användas i förebyggande syfte då irritationen minst sagt var hög. Väl på plats ville man ha ytterliggare 5-10 minuter på sig för ombyte & taktiksnack och hade trots övertiden bara lyckats få ihop 20 grabbar. WM visar fair play genom att plocka bort grabbar som med andra ord fått offra hela sin lördag utan att få utdela ett enda slag.

Den lilla Nummersdifferensen beviljas utav tyskarna med tanke på omständigheterna!
En lång tids väntan är över och det är dags för det vi gillar allra bäst, en klassisk forrestfight, 20vs24. Frustrationen kokar hos Göteborgsgrabbarna som ställer upp sig i en samlad tsunamivåg och man påminner sitt mostånd med jämna intervaller om att man fått stå och vänta allt för länge. Bremen som fått äran att bära rött hemmaställ kliver sakta men säkert ut på skogsvägen.
En kompakt marsch inleds ifrån båda ligor, 4-5 WM ekar i skogsdungen och med ca 10 meter kvar så trappar WM upp farten rejält. Man bokstavligt talat slår sig igenom Bremens front och fyller omgående på med en andravåg. Intensivt boxande under en halvminut där göteborgarna visar att inställning och sammanhållning varar längst. Man hjälper sina bröder som hamnat i sköldpaddsläge och har efter knappa minuten fått Bremen på fall.
En kort men hård fight där tyskarna efteråt erbjuds en rond 2 som de tackar nej till i WMs besvikelse.
Tempen sjunker och avslutningsvis tar man och avrundar den långa dagen med och tacka varandra för dagens holmgång.

GERMANS

Wisemen über alles

11 thoughts on “Wisemen – Bremen 13 juni 2015”

  1. Kul med framgångar på internationella scenen. Tycker alla tjatar om att det är först när man slagit en polsk liga som man kan slå sig för bröstet. Men va fan.. det är inga fotbollsligor de har i Polen. Det är kriminella gäng med egna plantskolor för fighters. De har helt andra förutsättningar att träna och leva fighting. WM mot polsk liga är lite som att Utsikten möter Blåvitt i svenska cupen.

  2. 3 (tre!!) Polska ligor var här, tyder väl ändå på en hel del respekt.

    Samma lät det när Feynoord var på besök och inte vågade kliva ur sitt gaishak, som därför fick ta största smällen.

    När vi skulle möta Herenveen stod hämnd på menyn, inte bara av Rotterdam hooligans utan även av Ajax som båda led nederlag.

    Råttorna kallade tyskarna för det mest organiserade och proffisionella motstond dom mött, nu Harcwm avverkat 2 av dessa och ska bara ha cred utan inslag vem man bör ta nästa gång.

    Cred WM!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.