Gajs Tifo

Vi lägger oss vanligtvis inte i våra Ultras konflikter & förehavande med sina motsvarigheter i andra lag, men nu har en olycklig incident inträffat, som vi inte kan låta gå obemärkt förbi.

”Gais Tifo”, som får betecknas som kategori B, har nu gjort bort sig ”big time”. De har valt att göra ett hembesök(!) hos en av UG´s killar. Man har vandaliserat bostaden och sprejat diverse slagord på väggar o dörrar. Även ett brev har mottagits, där det står att UG-killen ska ”akta sin rygg”, undertecknat med Gais Tifo.

Vi kan börja med att meddela att det snarare är GAIS som ska akta sina ryggar och när man väljer att göra hembesök hos en supporter pga hans blåvita sympatier, ja då har man även förklarat krig mot en av Sveriges hårdaste, största och elakaste firmor. Hembesök är dock en extremt låg och feg form av krigsföring, något som vi inte kommer sänka oss till. Däremot så kommer vi att tillämpa kollektiv bestraffning i det här fallet.

Med andra ord!
Vi kan härmed ge klartecken för fri jakt, även på gais ”kategori b”-följe, såväl på helgnätter som på matchdagar. Ser ni ett välkänt ansikte, så ställ han till svars för vad som hänt. Pissluffarna ska inte kunna gå säkra någonstans i sin egna hemstad. Det spelar ingen roll om horungen står med en illaluktande makrillfärgad halsduk och snoret rinnandes ur näsan, stryk ska han ha oavsett!
Inte för att vi behövde extra tändvätska inför den kommande säsongen, men nu är det fan dags att tända till på alla cylindrar, grabbar! Snorungarna försöker ta sig ton..

GGG AAA III SSS, HATA GAIS!


(Denna sanktion av krig mot alla gaisare, gäller fram tills att
Gais Tifo publicerar en offentlig ursäkt via deras sida och kompenserar UG.)