Wisemen – Kompisgänget Bajen 150905

7 års väntan är över. Bajen tackar Ja till ett boxerbjudande ifrån Wisemen Göteborg.
Omgående går båda ligor ut med info till sina grabbar för att sätta ihop en så välmöblerad liga som möjligt. Tillhör man göteborgarnas på den tiden yngre falang Youth Crew Gothenburg (YCG) så fick man nog nypa sig en extra gång i armen när boxinformationen flöt in via flaskpost. Skulle man äntligen få ta ut sin rätt efter Årsta händelsen?!

Tid och plats enades man om närmare inpå och på Wisemens begäran så föreslogs Boxholm som boxplats då de inte bara har ett komiskt namn, utan även ligger rätt så exakt halvvägs ifrån för båda ligor.

50 mot 50 är spikat och bäddar för ett minst sagt intressant möte då KGB sägs vara sthlms cream dela cream när det kommer till dessa nummer.

Som avtalat sedan tidigare så anländer båda ligor 12:00 och det är sthlmarna som checkar in först på platsen.

Adrenalinet stiger! Box på en gudomlig boxplats, i Boxholm!

Göteborgarna bokstavligt talat slänger sig ur bilarna. Ett snabbt försök till peptalk inleds men förgäves då blickarna talar för sig självt. Man tar sig istället omgående ned via skogsdungen mot den grusbelagda fotbollsplanen. Innan man hinner identifieras så eskalerar Wisemen – Årsta, Årsta, Årsta! Och gör därmed dagens motstånd påminda om att man ännu inte glömt. Långsint kan tyckas, men rätt ska vara rätt och vi glömmer aldrig!

Kort jägarmarsch bort till andra sidan utav planen med beslutsamma steg.
Svartdressade KGB låter göteborgarna med röd kulör ställa upp sig och efter en kort staredown så inleds en kompakt marsch ifrån båda ligor.

Ungefär 15 meter innan sammandrabbning så blåser en frontfigur i bajen 1 till och med 2 gånger i en visselpipa som med detta ska resultera i en slutspurt in i sitt motstånd. Det gick dock inte riktigt som man kanske hade hoppats på utan man stoppas omgående upp utav den patenterade tsunamivågen. Grabbar ifrån båda läger kastar sig in i varandra och efter en kort slagväxling så bildas en vallgrav utav bajengrabbar i mitten. Grabbarna ifrån Göteborg vill inte gå miste om ett enda slag och forcerar ut längs med kanterna för att på så sätt komma åt de sthlmsgrabbar som fortfarande är game. En del tar till taktisk reträtt och en del står upp så länge de går. Efter rekordtiden 33 sekunder så är drabbningen avklarad. Wisemen står som solklara segrare ur bataljen och med tanke på proffsig planering och att avtal hölls ifrån båda ligor så skonas de svartklädda ifrån en rond 2 på deras egna begäran.

Wisemen samlar istället ihop sig för att ta ett beryktat gruppfoto.

En bra styrd & fair fight som bäddar för fler intressanta möten i framtiden.11992374_10152930011056571_319727541_n

På återseende 4-5

10 thoughts on “Wisemen – Kompisgänget Bajen 150905”

  1. Ser framemot när jag blir större och kan vara med och bonka sikten ur Hammarby och andra lag forza blå vitt enkelt SM-Guld i år????⚪️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.