Stort ecstasy-test!

Nu när jul och nyår står för dörren så kan man lätt bli sugen på ett par bokstäver.. så då tänkte vi ge er ett litet konsumenttest. Vilken ecsatsy är bäst på marknaden just nu? Intefanvetjag har testat några av aktörerna på den svenska X-marknaden!


Mitsubishi Pris: ca 100 kr
Något av en kändis på marknaden. En tablett som funnits länge och har ett mycket gott rykte på gatan. Det florerar dock en hel del kopior på marknaden, så se upp! Ger ett mycket skönt rus! Mmmmmmdma!


Rosa hjärtan Pris: ca 80 kr
Detta är lite av en personlig favorit. Käkat dom här ett flertal gånger och dom ger samma sköna rus varje gång! Man mår som en kung, pratar som Don Juan och dansar som Justin Timberlake! Partypills!


Sunrise Pris: 80-100 kr
Ta en sådan här knapp och du klarar dig ett bra tag. Starka grejer. Vanligtvis behövs inte många på en kväll, överdosering ger hallicar, vilket kanske inte är så önskvärt när man ränner på klubbar i stan.. Dock ett bra alternativ för er som vill trippa loss totalt!


Svampar Pris: 70 kr
Ingen personlig favorit. Behövs fler tester för att kunna ge ett fair utlåtande, men den gången jag tog en sån här knapp var min värsta drogupplevelse NÅGONSIN. Vet inte vad det berodde på, men behagligt var det INTE. Förutom panikångest, kallsvettning och depression, så spydde jag även konstant hela natten!


Vita Rolex Pris: 80-100 kr
En schysst bokstav som gör dig väldigt charmig och kärleksfull. Ta dessa i sällskap med rätt personer, så kan kvällen bli väldigt empatisk och sentimental. Väl godkänt! Svåra att få tag på dock, såvida du inte har väldigt goda kontakter..