Hope for the best, plan for the worst!

År efter år har polisen trappat upp sitt våld och sina resurser mot fotbollsupportrar i Sverige, trots att vi fått en alltmer lugnare stämning på arenor & pubar. Detta i samband med att vi även fått en allt renare huliganscen, genom vapenfria box, på öde platser långt ifrån oskyldiga människor. Där även övervåld föraktas!
Att alla inom vår bransch vet om vilka jävla svin, snutjävlarna verkligen är, är ingen hemlighet.. Och så som de fått bete sig de senaste åren, med batongvev, pepparsprej, skottlossningar(!) och inkörningar i folkmassor med sina fordon, så var det bara en tidsfråga innan något allvarligt skulle hända.

I lördags inträffade det!
Efter helgens ”högriskmatch” i Helsingborg mellan HeIF-Gais, så följer nu i princip ALLA sveriges fotbollsligister noggrant hälsan hos den Gais-grabb, som blev brutalt misshandlad av en skånsk polisman.
Det faktum att det nu ligger en fotbollsuporter i kritiskt instabilt tillstånd på Lunds Lasarett, med svåra skallskador orsakade av batongslag, är bekagligt i alla avseenden. Vi kan bara hoppas att han kryar på sig och att även allmänheten nu får insikt om va det är för jävla psykfall som vi låter gå runt, fullt beväpnade, med tillstånd att bruka dödligt våld, på våra gator o torg.

Intefanvetjag är inte så dumma att vi skulle begå någon brottslig handlig på nätet genom hot om våld eller liknande, men vi gissar att även grisen fasar för det värsta. Alla minns vi ju kravallscenerna som utspelade sig i Rom 2007, efter att Lazio-supportern Gabriele Sandri blev mördad av en Italiensk snutjävel! Tag er i akt, det börjar lukta bacon! Tvi!